søndag den 11. november 2012

Æble-makron muffins

Ca. 15 stk.

Der skal bruges:
1 dl flydende smør
1 spsk. vaniliesukker
2 æg
1 dl tykmælk
0,5 dl sukker
2 tsk. bagepulver
75g makroner
2 tsk. mandelessens
1 æble skåret i småstykker

 
 
 

Fremgangsmåde:

Pisk æg og sukker stift som æggesnaps. Rør flydende smør og tykmælk i. Rør mel, bagepulver, vaniliesukker og de knuste makroner, samt mandelessensen i. Fordel i muffins formene. (sæt papirformene ned i en fast muffinsbageplade) Pynt den med det fint skårede æble, og bag dem ved 175C (varmluft) i ca. 20 minutter.

 TIP:
Der kan også bruges andre former for frugt, fx blommer, pære, kirsebær, jordbær, rabarber.

1 kommentar:

  1. Er ved at bage dine muffins.... Har du mon ikke lige glemt at oplyse mængden af mel der skal i......... 😱

    SvarSlet