søndag den 11. november 2012

Grove/sunde boller


Der skal bruges:

10 g gær
1 spsk. Sukker eller honning
1,5 tsk. Salt
5 dl vand
3 spsk. Olie
75g havregryn
50 g grahamsmel
150 g blandede kerner
350 g hvedemel
 

Fremgangsmåde:

Rør gær ud i vand. Tilsæt salt, sukker/honning og olie. Resten røres gradvist i (dejen skal være klisteret)
Den dækkes med husholdningsfilm og hæver i køleskabet mindst i 10 timer, men den kan godt stå op til 3 dage i køleskabet.
Klat dejen på en plade med bagepapir med en ske. Bages ved 250 grader i 10-12 minutter.

Tip:

Kan tilsættes fint skårede æble, rosiner og kanel. Rosinerne skal ”gemmes” i bollen når den bages, så de ikke får en brændt smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar