Ca. 70
stk.

180 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
150 g. smør
180 g. sukker
120 g. brun farin
1 tsk. vanillesukker
2 æg
300 g. chokoladeknapper
Fremgangsmåde
Mel,
bagepulver og salt blandes i en skål. I en anden skål røres smørret sammen med
de to slags sukker og vanille indtil det er lyst og let. Æggene tilsættes under
omrøring - et ad gangen. Melet røres gradvist heri, og derefter
chokoladeknapper og nødder. Dejen afsættes på bagepladen med en ske med ca. 5
cm mellem hver.
Kagerne
bages ved 200 grader grader C alm. ovn til de er gyldne - 9-11 minutter.
TIP:
Sættes på
med teskeer så de ikke bliver alt forstore.
Der kan
også tilsættes ca. 150g hakkede nødder til dejen, så bliver det en lidt mere ”juleagtig”
småkage.
Vudering:
Sværhedsgrad: 1
Smag: Stor 5
Ingen kommentarer:
Send en kommentar