mandag den 22. oktober 2012

Appelsin muffins med chokolade

(ca. 15 stk)
 
6 dl mel
Knivspids salt
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 1/2 dl yoghurt, A38, ymer eller lign.
1 1/4 dl olie/smør

2 1/2 dl sukker
1 æg
1 appelsin
100 gr chokolade
 




Bland de tørre og våde ingredienser hver for sig.
Hak chokoladen groft. 1/2 x 1/2 cm stykker.
Riv appelsinskallen. Klem juicen ud af appelsinen. Bland begge dele ned i det våde.
Rør det våde og det tørre sammen med grydeske eller lign. Rør kun indtil alt melet er vådt. 
Hæld dejen på muffin forme.
Bag ved 200 grader (varmluft) i 20 minutter. Indtil de er gyldne.
Køles i mindst 20 min inden spisning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar