onsdag den 17. april 2013

Lagkage med bær på toppen


Bundene:
300 g sukker
300 g hvedemel
2 æg
75 g smeltet smør
1 tsk natron
saft og skal af 1 øko appelsin
ca.3-4 dl kærnemælk

Det hele røres sammen. Og bages i smurt springform ved 175 grader i 45-60 min.
Tobleronecremen laves ved at koge 1/4 l piskefløde og smelte 150 g toblerone deri. Det skal stå koldt min 4-6 timer og piskes stift.
Hindbærmoussen er 2,5 dl piskefløde, der piskes meget stift og blandes med 400g moste hindbær og evt vanille.
Samling af kagen: Del kagen i tre bunde, og smør tobleronecreme i første lag, og hindbærmousse i andet lag. Put lidt mere hindbærmousse på toppen. Så sidder bærrene bedre fast.

Pyntet med friske bær på toppen og marcipan på kanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar