Bundene:
300 g sukker
300 g hvedemel
2 æg
75 g smeltet smør
1 tsk natron
saft og skal af 1 øko appelsin
ca.3-4 dl kærnemælk
Det hele røres sammen. Og bages i smurt springform ved 175 grader i 45-60 min.
2 æg
75 g smeltet smør
1 tsk natron
saft og skal af 1 øko appelsin
ca.3-4 dl kærnemælk
Det hele røres sammen. Og bages i smurt springform ved 175 grader i 45-60 min.
Tobleronecremen laves ved at koge 1/4 l piskefløde og smelte 150 g toblerone deri. Det skal stå koldt min 4-6 timer og piskes stift.
Hindbærmoussen er 2,5 dl piskefløde, der piskes meget stift og blandes med 400g moste hindbær og evt vanille.
Samling af kagen: Del kagen i tre bunde, og smør tobleronecreme i første lag, og hindbærmousse i andet lag. Put lidt mere hindbærmousse på toppen. Så sidder bærrene bedre fast.
Pyntet med friske bær på toppen og marcipan på kanten.
Pyntet med friske bær på toppen og marcipan på kanten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar