Bundene er vaniliebunde og fyldet er daimcream
4 æg
160g sukker
1 stor spsk. vand
1 tsk vanilje med top
1 knivspids salt
120g hvedemel
1 tsk bagepulver
Pisk æggene heftigt med vand, vanilje, salt og sukker til en fin mousse. Det skal piskes længe, men det er det værd i den sidste ende.
Sigt mel og bagepulver i, vendes med let hånd, kun til melet lige er opsuget. Men vær omhyggelig, da der kan gemme sig lommer af mel i dejen.
Hvis man har lyst til kakaobunde tilsættes 3 spsk. kakao inden melet, og piskes godt ind.
Hældes i en springform og bages ca. 20-30 minutter ved 200 grader. Køl derefter bundene af på en bagerist, inden den deles i 3 bunde.
Daimcream:
Daim smeltet i fløde. Sat på køl og piskes lidt stift.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar