300 g sukker
125 g hvedemel
3 æg
100 g makroner
1½ spsk mandelessens
Kagecreme (nem)½ pose vanillekagecreme
2,5 dl mælk
2,5 dl piskefløde
Topping1 bakke friske hindbær
Smørret smeltes. Rør sukker sammen med æg. Det smeltede smør
afkøles let, inden det hældes i æggesnapsen. Bland de tørre ingredienser, hvor makronerne samtidig knuses, og rør det hele i æggemassen. Chokoladespånerne vendes i, og mandelessens tilsættes.
Hæld dejen i en smurt springform. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30–40 min. Tages ud af formen, mens den stadig er lun og afkøles på rist. Afkølet, før kagen lægges sammen.
Pulveret til kagecreme piskes med mælken. Fløden piskes til flødeskum. Vend kagecremen i flødeskummet.
Pulveret til kagecreme piskes med mælken. Fløden piskes til flødeskum. Vend kagecremen i flødeskummet.
Kom cremen på kagen og læg (skyllede, aftørrede og) halverede jordbær og hindbær på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar