Ingredienser:
125 g blødt smør
150 g sukker
2 æg
2 tsk. fintrevet appelsinskal af en usprøjtet appelsin
1½ tsk. vaniljesukker
1 dl mælk
75 g kokosmel
185 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
150 g sukker
2 æg
2 tsk. fintrevet appelsinskal af en usprøjtet appelsin
1½ tsk. vaniljesukker
1 dl mælk
75 g kokosmel
185 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
2 æggehvider
100 g sukker
Mængde: 14-16 stk.
Sådan gør du:
Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør appelsinskal, vaniljesukker, mælk, kokosmel, hvedemel ogbagepulver i. Smør muffinsformene. Kom dejen i, og bagdem ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen til sej marengs. Lav toppe af marengs på kagerne. Bag kagerne ca. 20 min. yderligere ved 175 grader på midterste ovnribbe.
Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør appelsinskal, vaniljesukker, mælk, kokosmel, hvedemel ogbagepulver i. Smør muffinsformene. Kom dejen i, og bagdem ca. 15 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i lidt ad gangen til sej marengs. Lav toppe af marengs på kagerne. Bag kagerne ca. 20 min. yderligere ved 175 grader på midterste ovnribbe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar