mandag den 11. marts 2013

Lagkage med Tobleronecrem og hindbærmousse

 

Til chokoladebundene bruges
300 g sukker
50 g kakao
300 g hvedemel
2 æg
75 g smeltet smør
1 tsk natron
saft og skal af 1 øko appelsin
ca.3-4 dl kærnemælk

Det hele røres sammen. Og bages i smurt springform ved 175 grader i 45-60 min.
 
Tobleronecremen laves ved at koge 1/2 l piskefløde og smelte 300 g toblerone deri. Det skal stå koldt min 4-6 timer og piskes stift.
 
Hindbærmoussen er 4 dl piskefløde, der piskes meget stift og blandes med 500 g moste hindbær og evt vanille.
 
Samling af kagen: Del kagen i tre bunde, og smør tobleronecreme i første lag, og hindbærmousse i andet lag. Put lidt mere hindbærmousse på toppen. Så sidder bærrene bedre fast.

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar