søndag den 2. september 2012

Makronmuffins med chokolade

 
3 æg
300 g sukker (jeg brugte 150 g)
125 g mel
100 g knuste makroner
125 g smeltet smør
100 g hakket mørk chokolade
mandelessens efter smag

Pisk æg og sukker godt - og længe - til de bliver luftige, brug en el-mikser. Tilsæt mel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske og prøv at undgå at slå al luften ud af dejen. Tilsidst røres det smeltede smør forsigtigt i. Fyld muffinsforme 3/4 op. Hvis der bruges papirsforme, så sæt 2 oveni hinanden, for at de bliver mere stabile. Bag dem ved 210 grader - ikke varmluft - i 10-15 minutter. Tjek og de er nok og lad dem afkøle på en bagerist.

Tip: De bliver også ret gode hvis de bages uden chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar