søndag den 23. marts 2014

Fødselsdags kage til arbejdet


Ingredienser
Kage
6 spsk. kakao
250 gram hvedemel
300 gram sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
1 knsp. fint salt
2 æg
150 gram smør
2,5 dl. vand

Chokolade-creme
200 gram flormelis
75 gram blødt smør
30 gram kakao
150 gram flødeost

Fremgangsmåde
Kage
Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk godt med en håndmixer/i en køkkenmaskine.
Dejen hældes i en form beklædt med bagepapir (ca. 23x33 cm).
Bages på næst nederste rille i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 minutter.

Chokolade-creme
Pisk flormelis, kakao og smør sammen i en skål. Tilsæt derefter fløseosten og pisk igen i ca. 5 minutter.
Smør cremen på den afkølede kage.
Opbevares på køl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar