Bananmuffins
Ingredienser
- 50 g. smør eller margarine
- 1 1/2 dl. sukker
- 1 æg
- 4 spsk. mælk – eller mælk til dejen er tilpas lind
- 2 1/4 dl. hvedemel
- 1½ tsk. vanillesukker
- 1½ tsk. bagepulver
- 2 modne bananer -gerne meget modne
- Chokolade – mørk eller hvid. Eller begge dele, men de smager også godt ude chokolade.
Fremgangsmåde
- Fedtstoffet smeltes i en gryde. Pas på det ikke bliver mørkt.
- Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse.
- Bananerne moses og vendes i dejen.
- Bagepulver og vanillesukker tilsættes melet.
- Alle ingredienserne røres sammen, til en smidig dej. Suppler med mælk, hvis den viser sig at være for tør. Den skal være tyktflydende.
- Muffinsformene fyldes med 2/3 af dejen – og bages i en 225 graders varm ovn, ca. 10 min. (ca. 190 grader i en varmluftsovn)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar