tirsdag den 30. juli 2013

Bananmuffins

Ingredienser

  • 50 g. smør eller margarine
  • 1 1/2 dl. sukker
  • 1 æg
  • 4 spsk. mælk – eller mælk til dejen er tilpas lind
  • 2 1/4 dl. hvedemel
  • 1½ tsk. vanillesukker
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 2 modne bananer -gerne meget modne
  • Chokolade – mørk eller hvid. Eller begge dele, men de smager også godt ude chokolade.

Fremgangsmåde

  • Fedtstoffet smeltes i en gryde. Pas på det ikke bliver mørkt.
  • Æg og sukker piskes sammen til en luftig masse.
  • Bananerne moses og vendes i dejen.
  • Bagepulver og vanillesukker tilsættes melet.
  • Alle ingredienserne røres sammen, til en smidig dej. Suppler med mælk, hvis den viser sig at være for tør. Den skal være tyktflydende.
  • Muffinsformene fyldes med 2/3 af dejen – og bages i en 225 graders varm ovn, ca. 10 min. (ca. 190 grader i en varmluftsovn)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar